Chauffeurs­diensten

Corée Chauffeursdiensten is breed inzetbaar. Onze privéchauffeurs verzorgen het vervoer naar elke gewenste locatie, op elk gewenst tijdstip. Van en naar uw werkplek, uw werkbespreking of het restaurant. Daarnaast is CCD inzetbaar voor directievervoer maar ook wanneer u niet mag rijden vanwege medische problemen. Heeft u andere wensen? Corée Chauffeursdiensten biedt u altijd een passende oplossing en denkt met u mee.

Nationaal en Internationaal bereik

Corée Chauffeursdiensten maakt het mogelijk om u overal in Nederland maar ook voor internationale ritten te voorzien van flexibel inzetbare chauffeurs. De keuze is aan u: wordt het een representatieve studentchauffeur op afroep of heeft u gedurende een langere periode een betrouwbare privéchauffeur nodig? CCD is uw ideale partner.

Professionele chauffeurs

Wij hebben professionele chauffeurs in dienst die u graag van dienst zijn. De meest gekozen diensten zijn studentchauffeur, directiechauffeur en privéchauffeur. Een studentchauffeur is, zoals de naam al zegt, een student die naast zijn of haar studie klaar staat als privéchauffeur. Wilt u een meer ervaren chauffeur? Dan kunt u gaan voor een directiechauffeur. Al onze privéchauffeurs zijn geselecteerd op hun rijvaardigheid. Hierdoor bent u verzekerd van een professionele chauffeur wanneer u voor Corée Chauffeursdiensten kiest.

Optimale rijbeleving

Coree Chauffeursdiensten streeft naar een optimale rijbeleving door het comfortabele vervoer en ervaren privéchauffeurs. Zo staan wij bijvoorbeeld klaar als blessurechauffeur wanneer u een blessure heeft of slecht ter been bent. De chauffeursdiensten maken het voor een zakelijke reis mogelijk om door te werken tijdens de rit. Daarbij staan wij ook graag klaar op uw trouwdag met een passende trouwauto. Maak gebruik van onze chauffeursdiensten in onder andere Zwolle, Amersfoort, Apeldoorn en Meppel