Directiechauffeur Meppel

Efficiënt te werk gaan? Geen tijd verliezen aan onnodige reistijd? Of wilt u op een bedrijfsfeest een drankje doen? Dan is een directiechauffeur een uitgelezen kans voor u! Veel leidinggevenden, managers en directeurs maken gebruik van onze diensten. Onze directiechauffeurs brengen u van A naar B. Onze directiechauffeurs zijn professioneel, betrouwbaar en bekend met het wegennet. Een representatieve studentchauffeur op afroep of een betrouwbare directiechauffeur voor langere periode, Corée chauffeursdiensten laat de keus aan u.

Waarom Corée chauffeursdiensten?

Corée is al 10 jaar actief in de chauffeursbranche. Of het nu gaat over woon-werkverkeer, directievervoer of een restaurant service. Corée werkt met gekwalificeerde en ervaren directiechauffeurs en studentenchauffeurs. Corée Chauffeursdiensten verzorgt directievervoer vanuit Meppel naar elke gewenste locatie, op elk gewenst tijdstip. Wilt u op zakenreis door Europa? Ook dat kan! Corée chauffeursdiensten rijdt u naar elke gewenste bestemming in Europa!

Voordelen van een directiechauffeur

Bent u zelf door fysieke klachten niet in staat om te rijden? Of komt u door al dat reizen per auto nauwelijks aan uw werk toe? Dan is een directiechauffeur een uitkomst voor u! Wanneer u vaker van onze directiechauffeurs in Meppel gebruik maakt kunt u een vaste chauffeur aangewezen krijgen. Dit zorgt voor vertrouwdheid. Wanneer u gebruik maakt van een directiechauffeur in omgeving Meppel zult u meer tijd over hebben voor uw werkzaamheden.

Onze directiechauffeurs doen iets extra’s

Aangekomen bij de locatie kan de chauffeur een eventueel klusje voor u opknappen. Dit kan zijn een pakketje bezorgen of de auto wassen. De chauffeur zal weer op tijd zijn om u weer terug naar huis of naar de volgende locatie te vervoeren. Wanneer u een feest organiseert kun u ook gebruik maken van parkeerbegeleiders. Zij rijden de auto’s van de gasten naar de juiste plek toe. Ook kunt u uw gasten thuis laten brengen door de privéchauffeurs van Corée.

BOB-CHAUFFEUR OF PRIVÉ CHAUFFEUR in Meppel NODIG?

Wilt u na het werk genieten van een borrel met collega’s of een zakelijk diner? Dan kunt u in Meppel gebruik maken van een privéchauffeur of BOB-chauffeur. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u zorgeloos kunt genieten. Heeft u een trouwe BOB-chauffeur of privé chauffeur in Meppel nodig? Dan bent u bij CCD Nederland aan het juiste adres!

Neem vrijblijvend contact op met onze directiechauffeur in Meppel!

Wilt u graag gebruik maken van onze diensten? Lijkt een directiechauffeur in omgeving Meppel u een uitkomst? U kunt ons telefonisch bereiken via (038) 744 00 10 en mailen via info@ccdnederland.nl. Reserveer snel uw eigen directiechauffeur in Meppel!