Directiechauffeur Zwolle

Bent u op zoek naar een directiechauffeur? Coreé Chauffeursdiensten (CCD) uit Zwolle is dan de geschikte partner voor u! Onze directiechauffeurs brengen u met uw eigen auto van A naar B. U kunt zelf bepalen wanneer u een chauffeur wilt inzetten en voor hoelang. Een van de voordelen is dat u kunt werken in uw auto. Ideaal voor de mensen die op een werkdag veel tijd in de auto besteden.

Een directiechauffeur van CCD is professioneel, betrouwbaar en bekend met het wegennet. Ziet u het ook wel zitten om een directiechauffeur in te schakelen? Neem dan contact met ons op. Samen met u gaan wij op zoek naar een geschikte chauffeur.

Professionele privéchauffeur uit Zwolle voor de eigen auto

Een privéchauffeur is ideaal voor directieleden, maar ook voor particulieren. De chauffeurs van CCD rijden onder andere voor restaurant de Librije en PCI Groep. Een privéchauffeur rijdt in uw eigen vertrouwde auto. Ideaal voor als u zelf niet in de gelegenheid bent bent om de auto zelf te besturen. Met een eigen chauffeur kunt u uw tijd effectief besteden terwijl u onderweg bent. Daarnaast zorgt de chauffeur er ook voor dat uw auto op de juiste plek wordt geparkeerd.

 

Trouwe BOB-chauffeur in Zwolle nodig?

Bent u van plan om samen met kennissen, vrienden en/of collega’s een feest te bezoeken? En is dat feest ver van huis? Dan kunt u ook gebruik maken van een BOB-chauffeur. Met een BOB van CCD is het zeker dat u weer verantwoord de weg op gaat. Daarnaast kunt u zorgeloos genieten van een alcoholische versnapering. Ziet u het ook wel zitten om thuisgebracht te worden in uw eigen auto? Dan is een BOB-chauffeur de ideale chauffeur!

 

Loyale studentchauffeur

Wilt u een student uit Zwolle als chauffeur? Een studentchauffeur heeft meer dan 2 jaar zijn rijbewijs. Een studentchauffeur van CCD brengt u van A naar B in uw eigen auto. Wij selecteren en trainen al onze chauffeurs op rijvaardigheid, loyaliteit en betrouwbaarheid. Het is aan u voor hoelang u vervoer wilt. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een privéchauffeur voor een dagdeel? Of wilt u meerdere keren een directiechauffeur inschakelen?

 

Student-, privé- of directiechauffeur nodig?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie en het inzetten van een directiechauffeur, privéchauffeur, BOB-chauffeur of studentchauffeur vanuit Zwolle. Wij zorgen voor een representatieve en professionele chauffeur die u van A naar B brengt!