Directie­chauffeur Hoogeveen

Geruisloos rijdt uw directiechauffeur door de straten van Hoogeveen. Een korte stop voor een afspraak aan de Schutstraat. Een snelle boodschap in het Krakeel. Daarna draait uw privéchauffeur soepel de snelweg op. Welke richting gaat u vandaag op? Pakt u de A37 richting Emmen en het Duitse Meppen? Of toch de A28 naar Groningen en Zwolle? Maakt u geen zorgen. Uw directiechauffeur van Corée Chauffeursdiensten kent de weg!

DE DIRECTIECHAUFFEURS VAN CCD

Kent u dat ook? Gejaagd verplaatst u zich dagelijks van de ene naar de andere locatie. Een bespreking hier. Een deadline van een project daar. Met een directiechauffeur in Hoogeveen komt dit haastige leven heel even tot stilstand. In alle rust op de achterbank aan het werk. Lekker vooruit staren door het raam. Heel even loskomen van het werk. Als actief directielid heeft u uw ontspanning ongetwijfeld hard nodig. Onze bestuurders pakken daarom graag het stuur van u over.

Binnen en buiten Nederland

Of u nu in Landgraaf staat of in het puntje van Groningen. De directiechauffeurs van CCD staan binnen de kortste keren voor u klaar. Door ons landelijke netwerk kunnen wij u overal in Nederland van onze diensten voorzien. En heeft u een afspraak buiten de landsgrenzen gepland? Geen probleem! Ook dan kunt u van het comfort van een directiechauffeur in Hoogeveen genieten.

Een directiechauffeur in Hoogeveen van CCD

Al ruim 10 jaar vervoert het bedrijf van de gebroeders Corée grote namen uit het bedrijfsleven van Noord Nederland. Directeuren. Leidinggevenden. Managers. Topambtenaren. Er zijn al velen die in onze auto’s plaats hebben genomen. In dat decennium heeft ook Hoogeveen het werk van onze directiechauffeur omarmd. Zo vervoeren wij regelmatig de mensen van TVM Verzekeringen. Waarom ze voor ons kiezen? Niet alleen zijn onze bestuurders goed bekend met het Hoogeveense wegennet. Maar wij scholen ze ook voortdurend bij. 

BOB-CHAUFFEUR IN Hoogeveen NODIG?

Na werktijd nog even genieten van een borreltje? Of een belangrijk zakelijk diner met een nieuwe klant? Corée Chauffeursdiensten biedt uitkomst. U kunt gebruik maken van een BOB-chauffeur in Hoogeveen. Hiermee weet u zeker dat u veilig op weg gaat. Heeft u een trouwe BOB-chauffeur in Hoogeveen nodig? Dan bent u bij CCD aan het juiste adres!

Reserveer meteen uw directiechauffeur

Snel op relatiebezoek in Hollandscheveld. Dan vanuit de Buitenvaart naar een voorstelling in De Tamboer. En vervolgens even langs het Bethesda Ziekenhuis. Onze directiechauffeur kent de straten van Hoogeveen op zijn duimpje. Bel daarom direct met een medewerker van Corée Chauffeursdiensten via (038) 744 00 10. Uw directiechauffeur staat in Hoogeveen al op uw startsein te wachten!