Directiechauffeur Friesland

Wat een heerlijke gedachte: terwijl uw directiechauffeur u in Friesland naar locatie brengt, bereidt u zich nog snel even voor. Een presentatie. Een bespreking. Dat scheelt u namelijk kostbare tijd. Tijd die u anders aan het besturen van een (lease) auto had moeten besteden. Gelukkig zijn de specialisten van Corée Chauffeursdiensten graag voor u onderweg. Reserveer daarom vandaag nog een plek in één van onze auto’s!

De voordelen

Het inschakelen van een directiechauffeur wint in Friesland steeds meer aan populariteit. Dat is ook niet zo vreemd, want het brengt vele voordelen met zich mee. Zo kunt u uw tijd efficiënter besteden en hoeft u nooit meer op zoek naar een parkeerplek. Tijd is namelijk – zeker in uw geval – geld. Daarnaast staat onze directiechauffeur waar ook in Friesland – en daarbuiten – voor u klaar. Zo bent u snel weer terug op uw startpunt.

Ook als BOB

Het leven van een directielid bestaat – gelukkig – niet alleen uit werken. Ook netwerken neemt een belangrijke plek binnen uw leven in. Gezellig borrelen met collega’s en vakgenoten of met vrienden en kennissen. Ook in deze gevallen kunt u van onze diensten gebruik maken. Hiervoor hebben wij in Friesland een speciale directiechauffeur in het leven geroepen. De zogenoemde BOB-chauffeur. Deze zorgt ervoor dat u – na een gezellige avond – weer veilig en wel thuis komt. Ideaal!

Goed op weg met Corée Chauffeursdiensten

Al meer dan 10 jaar is Corée Chauffeursdiensten een grote naam binnen de transportsector. Niet zo vreemd, want we doen ons werk goed. Onze medewerkers zijn optimaal bekend met het Nederlandse wegennet en worden regelmatig bijgeschoold. Van een directiechauffeur in Friesland tot een studentchauffeur die u naar Duitsland rijdt. Wij hebben altijd een dienst die bij u en uw wensen past. Verschillende mensen hebben al in onze auto plaatsgenomen. Directeuren. Managers. Ambtenaren. Daar voegen wij u graag aan toe.

Schakel nu in Friesland een directiechauffeur in!

Als directielid maakt u lange dagen. U vliegt werkelijk van hot naar her. Voor een bespreking. Voor een borrel. Voor een presentatie. Wat de reden ook is: u kunt in Friesland altijd gebruik maken van een directiechauffeur van Corée Chauffeursdiensten. Reserveer meteen door te bellen naar(038) 744 00 10. Voor vragen kunt u het onderstaande contactformulier gebruiken. Waar gaat de reis met uw directiechauffeur in Friesland naartoe?