DIRECTIECHAUFFEUR

De voordeur valt nog net niet in het slot, wanneer hij voor uw oprit tot stilstand komt: uw eigen directiechauffeur. Na een vriendelijke groet neemt u plaats op de achterbank. Uw tas naast u. Uw laptop opengeklapt op uw schoot. Telefoon in de hand. Nog even wat zaken regelen, voordat u het kantoor binnenstapt. Of één van uw klant bezoekt, natuurlijk. Geruisloos beweegt de auto van Corée Chauffeursdiensten zich door de straten en over de snelwegen. En u? U stapt goed voorbereid elke kamer binnen.

Bespaar tijd

Komt u ook wel eens tijd te kort? Een afspraak die naar voren is gehaald. Een deadline, waarvoor u alle zeilen bij moet zetten. Een last minute toevoeging aan uw To Do-lijstje. Dan zit u niet te wachten op het alledaagse woon-werkverkeer. Een directiechauffeur biedt u de mogelijkheid om deze tijd beter te benutten. Neem plaats op de uiterst comfortabele achterbank. Ga ongestoord aan de slag. Bespaar tijd en bespaar geld.

Veiligheid

Even een mailtje versturen. Een appje beantwoorden. Een zakenrelatie bellen. Werkt u ook tijdens het autorijden? Dan heeft u tot 23 keer meer kans om bij een ongeval betrokken te raken. En dat is niet zo vreemd. Het is namelijk onmogelijk om twee dingen tegelijkertijd goed uit te voeren. Dus zit u tijdens het rijden op uw telefoon? Dan krijgt uw omgeving niet de aandacht die het zou moeten krijgen. Zo loopt u logischerwijs meer risico op een ongeluk. Met een directiechauffeur geeft u uw verkeersdeelname veilig uit handen.

Een chauffeur van Corée Chauffeursdiensten

Al ruim 10 jaar verzorgt het bedrijf van Thierry en Pascal Corée het vervoer van grote namen, zoals: TVM, PCI Groep en De Librije. En dat is niet voor niets! Al hun chauffeurs worden geselecteerd op hun rijvaardigheid, betrouwbaarheid en loyaliteit. Zij worden voortdurend bijgeschoold, hebben tenminste twee jaar rijervaring en zijn goed bekend met het wegennet. Zo bent u met een directiechauffeur verzekerd van representatief vervoer. Zoekt een goedkopere optie? Dan is onze studentchauffeur een prima keuze.

Reserveer meteen uw directiechauffeur

Geeft u het autorijden liever uit handen? Corée Chauffeursdiensten helpt u graag verder. Zo zijn wij onder andere actief in de regio’s:

Neem direct contact met ons op via ons contactformulier. Spreekt u graag één van onze medewerkers? Bel dan direct met (038) 744 00 10 en wie weet laat u zich binnenkort vervoeren door een directiechauffeur van Corée Chauffeursdiensten.