Student­chauffeur

Na een lange vergadering stapt u bij een studentchauffeur in de auto. U komt helemaal tot rust, want u hoeft even helemaal niets meer. U pakt er een boek bij, praat gezellig met de bestuurder of bereidt uw takenpakket van morgen voor. Het is helemaal aan u. Lijkt het u wel wat om een studentchauffeur van Corée Chauffeursdiensten in te schakelen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!

Wat is een studentchauffeur?

De naam zegt het eigenlijk al. Een studentchauffeur is een student die u van de ene naar de andere locatie vervoert. Hij of zij oefent het beroep dus naast een studie aan de hogeschool of universiteit uit. Dit ziet u terug in de leeftijd. Een studentchauffeur is vaak jonger dan een privé- of directiechauffeur. Ook in de kosten zijn ze lager dan andere chauffeurs. Dit terwijl ze dezelfde service leveren. Ze zijn representatief en betrouwbaar. Hecht u veel waarde aan ervaring? Dan kunt u beter voor één van onze directiechauffeurs kiezen.

Landelijk bereik

Bij Corée Chauffeursdiensten maken we gebruik van een landelijk netwerk. Hierdoor zijn onze studentchauffeurs flexibel inzetbaar. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. Zo wordt u ook buiten Nederland comfortabel en veilig naar de gewenste bestemming vervoerd.

Zonder zorgen op weg met CCD

Chauffeur zijn is een vak apart. Dat snappen wij bij Corée Chauffeursdiensten maar al te goed. Het is niet alleen een kwestie van het kunnen autorijden, maar ook één van loyaliteit en kennis van wegennet. Niet iedereen is er geschikt voor. Bij CCD selecteren wij onze studentchauffeurs dan ook op rijvaardigheid, betrouwbaarheid en loyaliteit. Wij onderwerpen ze daarnaast aan verschillende trainingen om hun kennis en vaardigheden up to date te houden. Daar profiteert u als klant weer van.

Stap nu in bij een studentchauffeur!

Dezelfde service voor minder geld. Wie wil dat nu niet? Stap daarom vandaag nog bij een studentchauffeur van Corée Chauffeursdiensten in de auto. Reserveren kan door vandaag nog contact met ons op te nemen via (038) 744 00 10. Wanneer laat u zich door een studentchauffeur van Corée binnen en buiten Nederland verplaatsen?