Trouwauto Groningen

Bent u op zoek naar een trouwauto met chauffeur in Groningen? CCD Nederland heeft de perfecte trouwauto voor u! Voor uw bruiloft wilt u uiteraard met passend vervoer aankomen. Wij hebben voor u een bruidsauto van Ferrari, Mercedes, Jaguar of BMW. Regel uw trouwauto met chauffeur op tijd, zodat u verzekerd bent van een onvergetelijke dag!

Trouwvervoer Groningen

Uw bruiloft moet een bijzondere dag worden waarbij uw trouwvervoer in Groningen niet mag ontbreken. Weet u al voor welke trouwauto u wilt gaan in Groningen? Maak samen met uw partner een keuze uit ons trouwvervoer. Kies een auto die bij uw bruiloft past, maar kies voornamelijk een auto waarmee jullie willen stralen op jullie trouwdag! Zorg er wel voor dat u uw trouwvervoer in Groningen op tijd hebt geregeld. We snappen dat de keuze voor de geschikte bruidsauto lastig is en daarom helpen wij u graag verder.

 

Bruidsauto merken

Onze klassieke Ferrari 250GT is een oldtimer in perfecte staat, die met 300 PK de intensiteit optimaal maakt. Een andere oldtimer is de Jaguar XK 150 van het bouwjaar 1960. Deze bruidsauto in Groningen is een oud pareltje, waarmee u de oude jaren weer even terughaalt naar de moderne tijd. Daarnaast hebben wij een BMW Z8 Cabriolet, met zijn rode interieur en 400 PK is deze auto enorm populair. Als laatste hebben wij 2 trouwauto’s in Groningen van het merk Mercedes. Zo hebben wij een lage versie, namelijk de Mercedes SLS cabriolet met maar liefst 572 PK! De snelheid is dan ook af te zien van het model. De hogere versie is de Mercedes G63 AMG met de meeste PK, namelijk 585 PK. Ook deze trouwauto in Groningen is een automaat en beschikt over 5 zitplaatsen.

 

Chauffeursdiensten trouwauto Groningen

U kunt gebruik maken van de chauffeursdiensten die CCD Nederland aanbiedt voor uw trouwauto in Groningen! Bij CCD Nederland beschikken wij over privé chauffeurs die breed inzetbaar zijn. Wanneer u gereden wilt worden naar desbetreffende locatie, kunt u er voor kiezen om een privé chauffeur in te schakelen.

 

Reserveer nu uw trouwauto met chauffeur

Wees verzekerd van uw mooiste trouwauto in Groningen door vandaag nog te reserveren! Heeft u nog vragen of twijfels? CCD Nederland staat voor u klaar. We helpen u graag met de juiste keuze, zodat u een onvergetelijke trouwdag zult ervaren. Ons trouwvervoer in Groningen wordt steeds populairder. Zorg dus dat u nu de chauffeursdiensten voor uw trouwauto in Groningen regelt!