Secretaresse gezocht?

Een van de eerste aanspreekpunten voor Corée Chauffeursdiensten is de secretaresse of officemanager van een bedrijf. Deze sleutelfiguren hebben een belangrijke functie in uw organisatie en hebben ons veel ondersteund met het verzorgen van de juiste informatie voor de ritten. In de afgelopen jaren hebben we gemerkt hoe groot het belang is van een goede en ervaren secretaresse of officemanager. Daarnaast hebben we gemerkt dat er veel vraag is naar deze belangrijke functie.

 

Bemiddelen

Daarom hebben wij besloten om naast onze chauffeursdiensten, u te voorzien wat de juiste secretaresse of officemanager om in te huren, wanneer u hier vraag naar heeft. Corée Consultancy bemiddelt in alle type support functies binnen verschillende branches. Op zoek naar een secretaresse om in te huren? Door onze ervaring en het contact met vele officemanagers en secretaresses, hebben wij een goed beeld van wat een goede support medewerker in huis moet hebben. Zoekt u een support medewerker voor een zwangerschapsvervanging; ziektevervanging; lange termijn of op project basis? Wij denken graag mee met ieder vraagstuk om een passende oplossing voor uw bedrijf te vinden.

 

Ondersteuning voor uw bedrijf

De perfecte match, daar gaan we voor! Onze secretaresses en officemanagers zijn professionals die het vertrouwen krijgen van iedereen binnen en buiten uw organisatie. Het zijn de ultieme verbinders; ontzorgers en oplossers. U kunt bij ons de kwaliteit en professionaliteit verwachten die we jarenlang bij de chauffeursdiensten laten zien, omdat wij als geen ander weten hoe belangrijk het is om ontzorgt te worden.

 

Office Manager gezocht?

Een office manager is organisatorisch en communicatief sterk en weet hoe een leidende positie in te nemen. Naast secretariële taken ontfermt de Office Manager zich ook over de facilitaire zaken. Dit kan variëren van het inkopen van kantoorartikelen tot aan het onderhandelen met leveranciers van deze artikelen, maar ook het ondersteunen dan wel regelen van de personeelsafdeling is een taak die tot haar pakket kan behoren.

 

Secretaresse gezocht voor uw bedrijf?

Een secretaresse beschikt over sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden, uitgebreide kennis en een flexibele werkhouding. Degene is perfect in staat om secretariële werkzaamheden op gewenst niveau te regelen en organiseren.

Bent u benieuwd of wij wat voor u kunnen betekenen of bent u benieuwd naar onze voorwaarden? Vult u dan uw gegevens in op het contactformulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.